Моля изберете Вашата клиника

 

Добре дошли на нашата страница!

Тук ще откриете ефективни решения както за изцяло дерматологични проблеми, така и комплексни стратегии за модерен и дългосрочен антиейджинг. Използваме най-модерните лазери във всяко едно направление – лазерна епилация, премахване на образувания, заличаване на белези, неоперативна блефаропластика, премахване на мазнини и заглаждане на целулит, и още и още. В екипа ни има както изключително опитни дерматолози и лазеристи, така и млади перспективни специалисти. Изградихме за вас партньорства с елитни естетични дерматолози в сферата на тредлифтинга и неоперативната ринопластика, както и с опитен, и резултатен лекар диетолог. Ежедневно продължаваме да търсим нови технологии и методи, които да ви носят още повече ползи. Ние имаме решение за вас!


Апаратни
процедури

Апаратни процедури

Инжекционни
процедури

Инжекционни процедури

Клинична
дерматология

Клинична дерматология

Деница Милкова

Горещо препоръчвам! Имах удоволствието да ползвам услугите на д-р Георгиев и д-р Азарова. Квалифицирани експерти в тяхната област, без натрапчивост в поведението им. Хареса ми тяхното внимание и разбиране, индивидуален подход към нуждите и желанията. Също и Ана-Мария, компетентна и внимателна. Прекрасен екип!

Мила Жейнова

Силно препоръчвам, защото там работят професионалисти. Много добро отношение и си личи, че изпълняват своите задължения с голямо желание и постоянно се стремят към усъвършенстване!

Таня Шишманова

Чудесно отношение и професионализъм!

Йоана Тодорова Лесичкова

Високо ниво на компетентност и професионализъм!

Мила Жейнова

Силно препоръчвам, защото там работят професионалисти. Много добро отношение и си личи, че изпълняват своите задължения с голямо желание и постоянно се стремят към усъвършенстване!

Нора Карамаринова

Страхотен екип, професионалисти! Правя си много от процедурите и съм изключително доволна! За мен всяко посещение е удоволствие!

Здравка Стефанова

Страхотно отношение и обслужване. Имах удоволствието да се възползвам от няколко вида процедури и имаше видими резултати след всяка една. Препоръчвам клиниката с две ръце.

Енчо Пашов

Супер сте - качество, професионализъм, отношение! Много съм доволен от ползваните процедури. Благодаря Ви!

Мария Минчева

Голям професионализъм и невероятно мили момичета! Напълно безболезнени процедури! Ана-Мария, е изключително внимателна и информирана! Благодаря ви, iClinic.

Лалка Попова

Да се докоснеш до най-новите тенденции в световната козметична грижа в една стилна обстановка с толкова професионален и в същото време топъл екип... така близо до нас - във Велико Търново - това истински ме обнови! Благодаря iClinic.

Евелина Генчева

Благодарение на iClinic скоро ще кажа сбогом на пигментите петна по лицето си. Само от една процедура изсветляха значително!

Левент Моллов

Страхотно Отношение. Страхотен Професионализъм!

Кристина Николаева

Много мили, внимателни и усмихнати професионалисти! Благодаря ви!

Мария Георгиева

Изключителни професионалисти, прекрасно отношение! Благодарности!

Симона Ангелова

Много компетентен и позитивен екип с качествена апаратура.

Антоанета Тагарова

Високо ефективна апаратура, компетентно обслужване ! Благодаря!

Цветелина Бояджиева

Професионално отношение към всеки пациент! Препоръчвам!