За нас

iClinic – високотехнологичен център за дерматология, лазерни терапии и естетика

 

iClinic  е проект от нов тип, в който обединихме силите на експерт дерматолог и високо квалифицирани медицински терапевти, с цел постигане на по-добри и по-дълготрайни резултати. Синергията от перфектно подготвен екип и лазери на световно ниво ще ви осигури желаните резултати, в рамките на няколко кратки сесии, без болка и без риск от нежелани реакции.

Вашето по-здраво и по-красиво Аз е във фокуса на ежедневните наши усилия.
Без значение дали се притеснявате за кожата на Вашето дете, или тинейджър, или сте взискателна към външния си вид дама, ние ще направим всичко необходимо, за да си възвърнете здравата и красива кожа.
Не сме забравили и вас, уважаеми господа. Разполагаме с точните решения за вас – бързи, безболезнени и малко на брой процедури до постигането на желания ефект.

Направихме задълбочено проучване и подбрахме за Вас най-успешния лазер за епилация, най-ефективната платформа за премахване на локални мастни натрупвания, стягане на кожата и лечение на целулит. Добавихме към уменията на нашия дерматолог и свръхмодерен, мощен и безопасен лазер, който да осигури перфектния лифтинг и подмладяване на кожата, както и да се справя с всички дребни несъвършенства като съдове и петна по лицето и тялото. Осигурили сме и решения за много трудни индикации като постоперативни белези, белези от акне и стрии. Продължаваме да добавяме и нови технологии, които да отговарят на нашите и вашите изисквания – безкомпромисен ефект съчетан с доказана безопасност.

В борбата с признаците на стареене изповядваме философията, че след нашата намеса, кожата Ви трябва да е максимално подмладена, както на вид така и на допир, и визията трябва да е максимално естествена и динамична. Нашата цел е да изглеждате добре във всяка възраст. 

Вече има място, където да се погрижите комплексно за здравето и красотата на вашата кожа. Заповядайте на безплатна консултация с нашия дерматолог и медицински терапевти, в една уютна и професионална среда.