Accentuate – Нова неинвазивна алтернатива за премахване на мазнини

Accentuate – Нова неинвазивна алтернатива за намаляване на обиколката и премахване на мазнини

 

Добре дошли в света на Accentuate – клинично доказано решение за оформяне на тялото и стягане на кожата, което осигурява дълготрайни и впечатляващи резултати. С помощта на патентованата 40.68 MHz AlmaWave и две мощни технологии Accentuate e идеалното решение за премахване на локални мастни натрупвания и редуциране на обиколката в зоните корем, бедра и ханш.

Accentuate e безопасна и комфортна процедура, която ще Ви накара да обикнете формите си отново, а комплиментите на другите ще ви се отразят още по- добре!


Какво е това, което е по-добро от една високоефективна технология?
Разбира се, две високоефективни технологии!


Accentuate постига впечатляващи резултати благодарение на синергията между две допълващи се технологии – резонансен ултразвук и радиочестота. Резонансният ултразвук разрушава мастните клетки, докато радиочестотата стяга кожата и контурира третираната зона.

Интензивното радиочестотно загряване се извършва в няколко различни слоя на кожата. Това предизвиква контракция на съществуващите колагенови влакна и стимулира формирането на нов колаген. Под въздействието на апарата се подобрява значително дебелината и структурата на колагеновите влакна. Съчетанието от двете технологии осигурява ненадминати резултати.

 

Отпуснете се и оставете Accentuate да подобри вида на тялото Ви

 

Accentuate  е доказано безопасна и приятна процедура, която стяга и оформя различни части на тялото. За допълнителен комфорт са осигурени датчици за всяка точка от зоната на третиране, както и вградено охлаждане. Самият пациент има пълен контрол и може да спре процедурата във всеки един момент ако почувства дори минимален дискомфорт.  

Accentuate не изисква време за възстановяване и няма странични ефекти, така че може да се върнете към останалите си дейности незабавно.

Всяка една сесия се състои от 20 минути ултразвук за топене на локални мастни натрупвания и 40 минути радиочестота за контуриране и стягане на кожата. 

 

Изглеждайте и се чувствайте отлично – бързо!

 

Accentuate използва уникалната AlmaWave технология, която осигурява дълбоко, хомогенно и диелектрично затопляне. Процеса се провежда на няколко нива в кожата и това води до несравними резултати.

Синтеза на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина остава повишен 3 до 6 месеца след процедурите и това осигурява дълготраен ефект, който се запазва във времето.

 

Зони за третиране

Резултати

Освен иновативни технологии за премахване на локални мастни натрупвания, нашите експерти разработиха и експресни антицелулитни програми. Повече за тях може да научите тук.

 

Най-модерните и напреднали лазерни технологии в услуга на Вашата красота и здраве

 

Запишете се за безплатна консултация с нашите специалисти на: 088 200 44 55 или 088 200 44 54