iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Услугата е налична само в iClinic София

 

Дигитално изследване на бенки с помощта на последно поколение изкуствен интелект Fotofinder

 

Роботизирано дигитално изследване на цялото тяло на бенки и кожни лезии, с помощта на  FotoFinder ATBM master 4th Generation – последно поколение изкуствен интелект в диагностиката на рак на кожата. 

Fotofinder е система за дигитален анализ на бенки и лезии по кожата и скалпа, която предоставя иновативни технологии за диагностика и проследяване на промени в кожата. Ето някои от  основните предимства на тази система:

 

Дигитална документация и сравнение: Fotofinder позволява записването на висококачествени цифрови изображения на кожните лезии. Заснемането на цялото тяло отнема 5 минути.  Откриват се промени, трудни за забелязване с невъоръжено око.

 

Дерматоскопия: Fotofinder включва прецизен дерматоскоп - устройство, което позволява по-детайлно изследване на кожата.  

 

Компютърен Анализ с последно поколение AI: FotoFinder ATBM master 4th Generation разполага с последно поколение софтуер, като предоставя компютърни алгоритми за оценка на риска и измерване на характеристиките на лезиите.

 

По-ранно откриване на промени по кожата: FotoFinder ATBM master 4th Generation има потенциала да помогнe при ранното откриване на рак на кожата чрез проследяване на промени в размера, формата и цвета на кожните лезии.

Решетка

FotoFinder ATBM master 4th Generation подпомага специалиста да открие много по-рано доброкачествени и злокачествени изменения по кожата 

Благодарение на дигиталната дерматоскопия и видеодерматомикроскопията ви предлагаме най-точния метод за изследване на бенки и пигментации с роботизирано сканиране на цялата повърхност на тялото. Това е така нареченото картографиране, при което камерата на устройството записва пигментните лезии по цялото Ви тяло, съхранява ги и след това оценява промените им веднъж годишно.

 Роботизирано дигитално изследване на цялото тяло

В рамките на 5 минути FotoFinder ATBM master 4th Generation заснема цялото Ви тяло. Заснемането е абсолютно безопасно.  Това е така нареченото  картографиране , при което камерата на устройството записва бенките и лезиите по цялото Ви тяло, съхранява ги и след това оценява промените им при всяко следващо идване. Още при момента на записване апарата маркира всички новопоявили се лезии, всички рискови лезии и всички променили се макар и минимално лезии. Така вероятността специалиста да пропусне нещо е сведена да минимум. Всички тези лезии се описват и съхраняват, така че специалиста да има незабавен достъп до тях и да ги изследва по-задълбочено.

Как протича самото изследване

Важно!

 

Заснемането с FotoFinder ATBM master 4th Generation е модерен, безопасен, базиран на AI инструмент в помощ на специалиста дерматолог или онколог. Заснетите лезии подлежат на щателен и задълбочен преглед от лекаря и не са самостоятелно основание за диагноза. 

 

Запазете удобен час на 089 200 44 56

 

Как да се подготвите за заснемане с FotoFinder вижте тук

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: