iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Д-р Димитрина Гулева

Д-р Димитрина Гулева

Специалист дерматолог

Д-р Димитрина Гулева е специалист дерматолог с повече от 10 години опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество както при възрастни, така и при деца.

Завършва Медицински университет София през 2012 г. След своето дипломиране д-р Гулева специализира в Клиниката по Кожни и венерически болести на УМБАЛ "Александровска" - София и придобива своята специалност Дерматология и венерология през 2018 г.

За периода 2017-2020 работи по докторантура на тема автоимунни-съединителнотъканни заболявания към МУ- София.

През годините придобива квалификации по дерматоскопия, алергодерматология, педиатрична дерматология,  автоимунни кожни заболявания, както и в областта на естетитичните прицедури и лазерите. Участва в национални и международни конгреси и семинари по специалността. Стипендиант е на Европейската академия по дерматология през 2015г в Копенхаген, Дания; Българското дерматологично дружество за конгрес на Европейската асоциация по педиатрична дерматология през 2016 год в Париж, Франция;  Британската асоциация по педиатрична дерматология през 2016 год в Шефийлд, Англия, Великобритания; Американската академия по дерматология и венерология през 2017 год в Орландо, Флорида; Шотландската дерматологична асоциация по педиатрична дерматология през 2018 год в Глазгоу, Шотландия. Великобритания.

Член е на Български лекарски съюз, Българското дерматологично дружество, Европейската академия по дерматология и венерология и Европейската академия по педиатрична дерматология. От началото на 2021 год е и част от екипа на ККВБ към ВМА-София."

Запишете час