iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

 

Представяме ви

Бустер JLO BEAUTY® от Hydrafacial™

 

Какво представлява бустерът JLO BEAUTY за Hydrafacial?

 

Вдъхновен от най-търсения серум THAT JLO GLOW™ на JLO BEAUTY, нашият най-нов супер серум осигурява постигане на три основни цели: стягане, избелване и хидратиране. Усъвършенстваните съставки подобряват и подхранват, придавайки на кожата невероятен блясък. Този нов супер серум подобрява цялото Hydrafacial изживяване и оставя кожата здрава и блестяща както никога досега.

 

Съставки от цял свят

 

Този богат на хранителни вещества суперсерум съчетава източни и западни съставки, допринасящи за стягане, избелване и хидратиране на кожата.

  • Подобрява външния вид на кожата чрез стягане, избелване и хидратиране
  • Допринася за омекотяване и изглаждане, като същевременно подобрява еластичността
  • Възстановява хидратацията и свежия блясък на кожата

 

Основни съставки:

 

  • Екстракт от маслинови листа: Помага за забавяне на стареенето, като подхранва и хидратира кожата.
  • Патентован Hydracomplex: Съдържа подхранващи съставки като екстракт от оризови трици, полиглутаминова киселина и хиалуронова киселина, чието съвместно действие подобрява хидратацията, еластичността и тургора на кожата.
  • Ферментирала адаптогенна смес: Съдържа избелващи, омекотяващи и стягащи екстракти от снежни гъби, червено цвекло и тигрова трева за поддържане и възстановяване на хидратирана и свежа кожа.
  • Ниацинамид: Изглажда, овлажнява и осигурява защитни свойства срещу факторите на околната среда с цел здрава, сияйна кожа.

 

Какво казва самата Дженифър Лопес за този продукт

 

„За мен всичко опира до хидратация, стягане и изсветляване. Има три основни неща, върху които се фокусираме при процедурата Hydrafacial и те са пречистване, подхранване и защита на кожата. Самият начин, по който Hydrafacial ви кара да се чувствате, също допринася за това. Това е просто съвсем различен начин на нанасяне на продукт. Ето защо мисля, че всеки ще хареса бустера, защото той дава усещането за стегнатост, без да чувствате сухота. JLo Beauty има не само страхотни съставки, но ви дава чувство за увереност. Наистина се чувствате добре, когато кожата ви е хидратирана. Чувствате се по-щастливи, по-привлекателни, по-секси. Чувствате се по-красиви!

Любимата ми част са самите резултати, това което се случва накрая. Като например да си тръгна от процедура с усещането, че дори няма нужда да се гримирам. Hydrafacial променя играта.“

 

iClinic Dermatology & Aesthetics

Най-модерните и напреднали инжекционни и лазерни технологии в услуга на Вашата красота и здраве.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: