iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

JALUPRO® е комбинация от колагенова мезотерапия, биоцелулозна маска и сашети за пиене, които се прилагат за подмладяване на различни зони от лицето и тялото.

Формулата е патентована и се състои от строго специфично съотношение между четири аминокиселини и хиалуронова киселина.

Комбинацията стимулира активно производство на  колаген и еластин, които са основни за здравия и младежки вид на кожата.

 

Какво представляват JALUPRO® продуктите?

 

1) JALUPRO® е мезотерапия, която съдържа в състава си патентована формула от 4 аминокиселини (Глицин, L-Левцин, L-Пролин, L-Лизин) и хиалуронова киселина, които предпазват колагеновите структури в кожата и стимулират интензивно производство на нов колаген и еластин от фибробластите.


2) JALUPRO® mask e хидратираща биоцелулозна маска, която съдържа хиалуронова киселина, алое и колаген, които подпомагат действието на JALUPRO® мезотерапията.


3) JALUPRO® drink са 30 сашети за пиене (по 1 на ден), които съдържат патентовани аминокиселини. Приети по този начин, съставките действат много по-бързо, а в комбинация с JALUPRO® мезотерапията и биоцелулозната маска, ефекта е по-видим, по-бърз и по-дълготраен.

 

Как действат JALUPRO® продуктите?

 

JALUPRO® продуктите работят по два взаимодопълващи се начина:

 • Съдържащите се в тях аминокиселини Глицин, L-Пролин и L-Лизин изграждат 70% от структурата на колагеновите влакна. Добавянето им отвън протектира наличните колагенови влакна и се ускорява синтеза на нови от фибробластите.
 • Хиалуроновата киселина и L-Левцин  хидратират кожата и създават молекулен скелет, който я поддържа по-еластична. 

 

Какво постигаме с  JALUPRO® продуктите?

 

 • Възстановяване на блясъка и плътността на кожата
 • Стягане на отпуснатата кожа
 • Заглаждане на фини линии и по-дълбоки бръчки
 • Подобряване вида на белези

 

Защо е важно мезотерапията JALUPRO® да се съчетава с едновременен прием на хранителна добавка с аминокиселини JALUPRO® drink?

 

 • JALUPRO® drink съдържа трите основни аминокиселини (Глицин, L-Пролин и L-Лизин), които са отговорни за синтеза на колаген и за повишаване активността на фибробластите.
 • Тези съставки помагат на кожата да се възстанови до естественото си състояние(тон, еластичност, блясък, обем)
 • Така се повишава и ефективността на други козметични процедури, а и възстановяването на кожата след по-агресивни процедури.
 • Патентованите аминокиселини в JALUPRO® drink действат по-ефективно и интензивно, поради много по-бързото усвояване в храносмилателния тракт.
 • Аминокиселините оптимизират метаболитните и кожни процеси и повишават капацитета на фибробластите за производство на колаген и еластин.
 • JALUPRO® drink подобрява както еластичността и общото състояние на кожата, така и това на косата и ноктите.

 

Как протича самата процедура и колко време отнема?

 

Стъпка 1 (в кабинета): поставяне на JALUPRO® по методите на класическата мезотерапия. Процедурата е безболезнена и протича в рамките на 30 минути.

Стъпка 2 (в кабинета): поставяне на JALUPRO® хидратираща биоцелулозна маска. Препоръката е да останете 10-15 минути с маската.

Стъпка 3 (у дома): прием на JALUPRO® сашети. По една на ден в рамките на 30 дни. Разтваря се в половин чаша с вода. 30-60 минути преди хранене или 4 часа след хранене.

 

iClinic Dermatology & Aesthetics

Най-модерните и напреднали технологии в услуга на Вашата красота и здраве

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: