iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Accent Prime комбинира фракционна радиочестотна аблация с  IMPACT™ модул  за преодоляване на кожната бариера и ефективно третиране на белези от акне, белези и стрии, както и различни други кожни несъвършенства.

 

 Комбинацията от тези две технологии използваме за:

 

 • Ресърфейсинг на кожата
 • Премахване на фини линии и по-дълбоки бръчки
 • Премахване и подобряване  вида на белези и стрии
 • Ремоделиране на фотоувредена кожа
 • Стягане на кожата
 • Белези от акне

 

Процедурите са:

 

 • Изключително ефективни
 • С малък брой сесии
 • Минимално инвазивни и минимално болезнени
 • С по-кратък период на възстановяване спрямо всички останали технологии
 • Приложими за всеки тип кожа
 • Доказано безопасни – проучени в множество клинични проучвания по цял свят

Комбинацията от тези технологии е подходяща за третиране на всички типове кожа, включително тъмна и чувствителна, което го прави отлично решение за премахване на белези и възстановяване на кожата, с клинично доказани резултати.

 

БЕЛЕЗИ И БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ

 

Белезите и белезите от акне са често срещан проблем при много пациенти, тъй като обикновено са резултат от травма на кожата. По време на заздравяване на раната, фиброзната тъкан замества увредената кожа, образувайки белег. Видът на белега зависи от причината на нараняването, дълбочината на раната, локализацията и други фактори.

Решенията на Alma за премахване на белези позволяват третиране на белези от различен произход с разнообразни иновативни технологии. С процедурите се постига обновяване на уплътнената тъкан на белега със здрав, нов колаген, подобряване вида или напълно елиминиране на белега, с минимален риск, с по-малко болка, сравнено с хирургичните интервенции, и с отлични клинични резултати.

 

СТРИИ

 

Стриите са сериозен дерматологичен проблем – предизвикателство пред естетичната медицина, тъй като се образуват дълбоко в дермата. Когато кожата e подложена на рязко разтягане, стресът причинява увреждания на съединителната тъкан. С възстановяването на разкъсванията се формират малки червени белези, които предразполагат появата на стриите. Въпреки че с течение на времето техният цвят може да избелее, линиите обикновено остават бели и видими.

В iClinic използваме лазерни и радиочестотни (RF) технологии ,които подобряват вида и текстурата на кожата, характерни при наличие на стрии, безболезнено и без възстановителен период.

 Старата тъкан, по която е имало белези, се обновява с нов колаген и еластични фибри. Минимизира се и появата на нови стрии, в резултат на което кожата на пациентите става по-гладка и с по-добър естетичен вид.

 

За технологията:

 

Microplasma™ е фракционно аблативна технология, която се прилага за подобряване на несъвършенствата по кожата, със значително намален риск от нежелани пигментации след процедурата. Microplasma™ е специфична технология, която едновременно е аблативна и загряваща кожата, посредством радиочестотна (RF) енергия и без нужда от скъпи консумативи.

 

IMPACT™

 

Фракционният лазер и RF процедурите, в комбинация с активни локални съставки, могат да бъдат високоефективни за широк спектър от индикации.

IMPACT™ модулът на Accent Prime II представлява революционно решение за преодоляване на кожната повърхност и успешно доставяне на активни съставки отвъд дермоепидермалната граница. След като кожата е веднъж перфорирана чрез фракционна микроплазма, модулът Impact излъчва акустични вълни, вкарвайки активните съставки през микроканалчетата. Акустичните вибрации създават “push and pull” ефект в тези каналчета, освобождавайки натрупаната вътреклетъчна течност, позволявайки на активните съставки да достигнат необходимата дълбочина в тъканите. Хистологичните изследвания след приложение на Impact технологията доказват ефективност при проникване на активните съставки в дълбоките слоеве на тъканите.

Синергията на фракционната аблация и IMPACT™ технологията представляват цялостно решение за регенериране на кожата и видимо естетично подобрение.

Използва се двуфазен процес за третиране на белези и постигане на ефективна трансепидермална доставка на активни терапевтични съставки в дълбоките слоеве на кожата.

Фаза I – Чрез приложение на Microplasma™ технология се създават микроканалчета в кожата, през които се достига до нейните дълбоки слоеве. Същевременно, с контролирано затопляне, индуцирано от микроплазмата, стартира естествен процес на лечение, при който уплътнената тъкан на белега се заменя с нов и здрав колаген. Микроканалчетата са заобиколени с неувредена кожа, коeто също спомага бързото заздравяване.

Фаза II – След като кожата е веднъж перфорирана, модулът IMPACT™, посредством ултразвукова технология, доставя активни съставки през микроканалчетата, позволявайки на лечебните им свойства да повлияят последващото лечение на увредените тъкани на дермално ниво.

Процедурата е кратка, няма риск от инфекции, усеща се само лек дискомфорт.

Процедурите се извършват с високотехнологични лазери от квалифицирани дерматолози след предварителна консултация.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: