iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Един от най-общо приетите стандарти за красива кожа в естетичната медицина е наличието на възможно най-малко дефекти по нея. Знаейки това ви предлагаме решение за повечето от тях, при това бързо, безопасно, с минимален дискомфорт и максимална ефективност.

 

В iClinic Dermatology & Aesthetics се извършва лазерно премахване на:

 

  • Папиломи
  • Фиброми
  • Ксантелазми
  • Кожни брадавици  и други доброкачествени кожни образувания
      

СО2 лазера е радикално решение за премахване на доброкачествени кожни образувания като папиломи, фиброми, кондиломи, ксантелазми, бенки, кокоши тръни, брадавици и други. Процедурата е кратка, безкръвна и пациентът се възстановява от нея за кратко време.  

Преди пристъпване към самата интервенция се прави обстойна медицинска консултация, за да се установи дали конкретните кожни образувания са подходящи за съответното третиране.

Високотехнологичният лазер дава възможност за извършване на максимално прецизно лазерно изрязване на кожното образувание, което се премахва изцяло без да се засяга околната тъкан. По този начин травмата за пациента е много по-малка. Поставя се локална упойка, но при дребни образувания може дори да не се анестезира, а пациента усеща само леко изтръпване. Третирането на един израстък става за по-малко от минута, затова в рамките на една сесия могат да се отстранят множество такива.  

Процедурите се извършват от квалифицирани дерматолози след предварителна консултация.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: