iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Мезотерапията е класически метод за бързо подобрение на редица проблеми, които настъпват в резултат на стареенето, но и на начина ни на живот и хранене, както и на редица други фактори.

Най-честите цели на мезотерапията са хидратация и ревитализиране на кожата, стягане на кожата, премахване на пигментации, лечение на косопад, подобряване вида на фотоувредена кожа на лицето, шията и деколтето, премахване и изглаждане на целулит, заличаване на стрии, подобряване вида на белези и др.

Важни за крайния ефект са както уменията на Вашия инжектор, така и качествата на самите продукти, които е задължително да бъдат със статут на медицински изделия тоест производството им да се контролира от съответните здравни власти.

 

Мезотерапия за лице

 

Мезотерапията за лице най-често се прави с цел хидратация и ревитализиране на кожата, но често се цели и стягане на кожата, изчистване на хиперпигментации, подобряване вида на белези от акне и др.

Процедурите са бързи и безболезнени, а резултатите – видими веднага след процедурата.

Обикновено се препоръчват 3-4 сесии за максимален ефект.

 

Мезотерапия за тяло

 

Мезотерапиите за тяло най-често се прилагат с цел заглаждане и премахване на целулит, подобряване вида на стари и пресни стрии, и стягане на кожата. Комбинирането им с апаратни процедури засилва и ускорява постигането на видими резултати.

Обикновено се препоръчват 3-4 сесии за постигане на максимален ефект.

 

Мезотерапия при косопад

 

Лечението на косопад е една от предизвикателните теми за дерматолозите,за която се изискват задълбочени познания в областта на трихологията. Комбинирането на различни подходи(мезотерапия, филъри за коса, локални субстанции) дава по-бързи и по-видими резултати. Най-подходящата комбинация се определя след обстоен преглед и назначаване на лабораторни изследвания с цел правилно диагностициране на вида косопад, причините за него, засегнатите зони и др.

 

Мезотерапия за тъмни кръгове под очите

 

Околоочната зона играе основна роля в това, да имаме младежки и здрав вид. За щастие вече има множество ефективни решения, които дават незабавен резултат (мезотерапия, филъри, лазери) като първа и основна стъпка е да подхраним зоната със съответни полезни вещества както и да уплътним и стегнем кожата, стимулирайки естественото производство на колаген и еластин.

Процедурите са бързи и безболезнени. За добрия резултат са важни както самите продукти, така и уменията на Вашия инжектор.

Обикновено се препоръчват 3-4 сесии, веднъж седмично или на всеки две седмици.

 

iClinic Dermatology & Aesthetics
Най-модерните и напреднали технологии в услуга на Вашата красота и здраве

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: