iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Повдигане на клепачи. Корекция на отпусната кожа на горен и долен клепач.

 

Plasmage е еднa от най-новите процедури за неоперативна блефаропластика, както и за подобряване вида на бръчки тип „пачи крак“ и „баркод“.   Подходяща е и за изключително фино премахване на образувания в областта на очите, и останалата част на лицето и тялото.

По отношение на блефаропластиката Plasmage  е високоефективен заместител на инвазивните операции и дългосрочно решение за отпуснатата кожа в областта на горен и долен клепач.

 

Как работи Plasmage?

 

Plasmage е устройство, което използва четвъртото състояние на материята – плазма, за стягане, лифтиране и свиване на кожата чрез създаване на серия от микротравми с контролиран диаметър и дълбочина.

Ефекта се постига чрез доставяне на плазмена енергия, генерирана от йонизацията на газ във въздуха, върху кожната тъкан. Плазмата сублимира и свива тази тъкан и това води до стягане и повдигане на кожата. Тази технология може да се използва и за отстраняване на нежелани кожни лезии. Резултата е ремоделиране на кожата и по-младежки вид.

 

Кои зони за подходящи за третиране?

 

Plasmage е наистина универсален и използва патентована фракционна плазма за безопасно третиране на деликатни зони като горни и долни клепачи.  Може също така да се третират фини линии и бръчки, марионетни линии, белези като белези от акне, стрии, кожни лезии и др.

Болезнена ли е процедурата и как протича?

 

Процедурата е приятна. Върху третираните зони се нанася анестетичен крем. Изчаква се 20- 30 минути и след това се работи с Plasmage, с бавни движения над зоните на третиране, изпускайки малък електрически разряд.

Процесът „изпарява“ целевата тъкан, на ниво епидермис, и изобщо не засяга по-дълбоките слоеве на кожата, което предпазва от сериозно възпаление. Усеща се само кратко изтръпване.

Възможно е да има леко възпаление и оток в третираната област, които изчезват в рамките на 2-3 дни.

 

Каква е подготовката за процедура и какво е времето за възстановяване?

 

Преди процедура се препоръчва да избягвате препарати за разреждане на кръвта и противовъзпалителни лекарства (напр. аспирин, ибупрофен, рибено масло и жълт кантарион) една седмица преди това.

Вашият лекар ще Ви инструктира подробно за грижата след процедура и необходимите продукти за употреба у дома. Също така е добре да избягвате прекомерни упражнения за 24 часа, ексфолианти и излагане на слънце през първата седмица.

Времето за възстановяване е много кратко, процедурата е бърза и сравнително безболезнена, което я прави чудесна алтернатива на операцията. Може да има известно възпаление и оток в третираната зона за ден-два.  Образуват се и  „корички“ , които изчезват за 5-7 дни, но върху тях може да се нанася медицински грим.

 

Кога се забелязва резултат, колко траен е ефекта и колко процедури са нужни?

 

Резултатите са видими веднага след процедурата и се подобряват още в рамките на следващите две седмици.  Крайните резултати са видими след 50-60 дни.

С напредването на възрастта и промените в кожата ни, може да е необходимо повторна процедура, за да се поддържат резултатите.

При някои клиенти се изискват допълнителни процедури в третираната зона, но много от тях виждат невероятни резултати само след една сесия.

Броят процедури зависи пряко от степента на отпуснатост на кожата в третираната зона.

 

Plasmage е чудесен вариант за клиенти, които не искат да пристъпят към оперативна блафаропластика, както и за клиенти, които са имали инжекционни процедури и все още имат нужда от подобрение в определени зони.

Plasmage може да се съчетава с всички видове апаратни и инжекционни процедури, с цел постигане на още по-добри резултати.

 

iClinic Dermatology & Aesthetics Най-модерните и напреднали технологии в услуга на Вашата красота и здраве

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: