iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО ПРАВИ ЕЖЕДНЕВНАТА ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО ... ЛЕСНА! …БЪРЗА! ...СУПЕРЕФЕКТИВНА! ... С 0% РИСК ОТ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ! ...ПОДХОДЯЩА ЗА ВСЕКИ!

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА HYDRAFACIAL?

 

ХидраФейшъл е комплексна терапия за лице, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие, като същевременно с това работи и по редица козметични проблеми по нея.

Освен за почистване на кожата в дълбочина, терапията се прилага и срещу: фини линии, пигментни петна, торбички под очите, неравномерен тен, акне и розацея. Хидратира, премахва комедони и дава чудесни резултати при мазна кожа с разширени пори.

 

ПРОЦЕСЪТ:

 

Всеки вид Hydrafacial терапия се състои от 5 етапа:

 

СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ 

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа.

 

СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ 

Кожата се омекотява и се позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина.

 

СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ 

Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни.

Това е един от най-важните етапи при борбата с акне, защото, локализирайки огнището, не само повърхностно го лекуваме, но и отстраняваме източника. Благодарение на специалния противовъзпалителен и антибактериален серум Beta-HD, в чиито съставки влиза и салицилова киселина, която е с много нисък процент – 1%, се подпомага процесът на изчистване и неутрализиране на бактериалната зараза. Най-важната съставка в серума е хидрoлизиран калий, който навлиза в дълбочина, прониквайки и стабилизирайки отделянето на себум. Каналите и порите се отварят, а замърсяванията излизат на повърхността.

 

СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ 

Пептиден дермабилдер коктейл стимулира клетките, произвеждащи колаген, да се обновяват, а по този начин фините линии на кожата намаляват.

 

СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ 

Поддържане и защита на постигнатия резултат с антиоксиданти, хиалуронова киселина и витамини.

За всяка терапия се използва серия от патентовани HydroPeel дюзи (накрайници) – всяка от тях има множество абразивни връхчета, които ексфолират кожата няколко пъти, като при всяка ексфолиация се постигат все по-добри и по-добри резултати. Уникалният дизайн на спиралите създава вортекс ефект за по-лесно отстраняване на комедони и черни точки, докато в същото време кожата се хидратира с антиоксиданти.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОЦЕДУРИ С HydraFacial

 

ХРОМОТЕРАПИЯ: ЛЕКОВИТАТА СИЛА НА ЦВЕТОВЕТЕ 

Освен чрез зрението, цветовете се възприемат и чрез кожата и имат терапевтичен ефект. Възприемането на определени цветове през кожата влияят върху метаболизма и функцията на вътрешните органи. Най-често използвани за лечение са синьото и червеното. Дълбочината на проникване на лъчите през кожата зависи не само от дължината на вълната, но също така и от типа кожа, влажност, пигментация, кръвоснабдяване и други фактори.

 

СИНЬО: ПРИЛИВ НА ХАРМОНИЯ 

Има противовъзпалитителен, успокояващ ефект и намалява отоците. Препоръчва се за мазна Т зона и признаци на акне, чувствителна кожа, розоцея и дерматит. Тази светлина може да се използва не само върху лицето, но и при регулация на мастни жлези на гърба.

 

ЧЕРВЕНО: ПРИЛИВ НА ТОНУС 

Този цвят подобрява кръвоснабдяването и ускорява регенерацията на клетките. Лечението с червен цвят се препоръчва при суха, силно пигментирана и проблемна кожа с лошо кръвоснабдяване, както и при дерматози.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: