iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Един от най-модерните дерматологични лазери за отстраняване на кожни образувания - Alma Pixel CO2 заработи във Велико Търново и слага край на лутането за качествена дерматологична помощ по специалисти и частни клиники в София и другите големи градове в страната. Придобивката за централна България може да се открие във високотехнологичния център iClinic Dermatology & Aesthetics, който отвори врати през лятото в старата столица. В него усилия обединява екип от медицински специалисти, който борави с най-мощната, ефективна и безопасна техника в областта на дерматологията и естетичната медицина.

Новият лазер е радикално решение за премахване на доброкачествени кожни образувания като папиломи, фиброми, кондиломи, ксантелазми, бенки, кокоши тръни, брадавици и други. Процедурата е кратка, безкръвна и пациентът се възстановява от нея за кратко време, увери д-р Ростислав Георгиев, дерматолог в iClinic Dermatology & Aesthetics.

Специалистът обясни, че преди пристъпване към самата интервенция се прави обстойна медицинска консултация на място, в клиниката, за да се установи дали конкретните кожни образувания са подходящи за съответното третиране.

„Новия медицински апарат, дава възможност за извършване на максимално прецизно лазерно изрязване на кожното образувание, което се премахва изцяло без да се засяга околната тъкан. По този начин травмата за пациента е много по-малка. Поставя се локална упойка, но при дребни образувания може дори да не се анестезира, а човекът ще усеща леко изтръпване. Третирането на един израстък става за по-малко от минута, затова в рамките на една сесия можем да отстраним десетки такива“, уточни д-р Георгиев.

Дерматологът заяви, че когато става дума за премахване на образувания на видими места по кожата е за предпочитане процедурата да се извършва в есенно-зимния сезон, за да се избегне досега им със силна слънчева светлина.

Лазерът има няколко режима за работа и благодарение на тях може да се използва и в борбата срещу последиците от стареене върху лицето. С апаратът се прави фракселен лифтинг, който елиминира дълбоките бръчки, води до синтез на нов колаген, стяга кожата и възвръща естествената й еластичност.

„Третирането с Alma Pixel CO2 е златния стандарт при заличаването на белези от различен произход – акне, травми, операции и много други. С него също така можем да предложим и друга новост не само за региона, но и за страната – интимната естетика и подмладяване. Тези процедури тепърва навлизат у нас за разлика от чужбина, където това се предлага във всички реномирани съвременни клиники“, увери д-р Георгиев.

Освен всички иновативни процедури за разкрасяване и подмладяване, клиниката разполага и с най-съвременният и единствен в региона апарат за лазерна епилация - Soprano Ice Platinum, като направените с него процедури дават резултати, които се запазват години напред. Екипът вае и тела посредством т.н. боди  шейпинг терапия, която е най-модерната неинвазивна алтернатива на липосукцията. В клиниката се предлагат и медицински процедури за почистване на лице, мезотерапии, химични пилинги, инжцекционни процедури и много други процедури в областта на медицинската естетика.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: