iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

Промоция на филъри за устни, промо цена в iClinic – 320 лева

Динамичен филър за устни 0.7 мл – запазете час за безплатна консултация с д-р Василева на 088 200 44 55

Научете повече

Комплексният подход в борбата с признаците на стареене изисква умело съчетание от апаратни и инжекционни процедури.  Последователността, в която би следвало да се извършват, е първо да се направи всичко необходимо, за да се подобри структурата на самата кожа, нейната еластичност и тонус и чак след това да се пристъпи към коригиране на обеми с хиалуронови филъри. Търсените резултати трябва да са максимално естествени и да не променят първоначалният вид на лицето и неговата изразителност.

Доказан факт е, че в процеса на стареене, лицето ни губи обем ежегодно и прекомерната мимика води до дълбоки мимически линии, които допълнително придават уморен и състарен вид. За да коригираме тези признаци ние използваме последно поколение хиалуронови филъри, които не случайно придобиха названието „динамични”. Резултатът, който се постига с тях, е изключително натурален, а самите продукти са с много висок профил на безопасност.

 

НОВА ЛИНИЯ ФИЛЪРИ СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНИ ЗА ЛИЦЕТО И НЕГОВИТЕ МОБИЛНИ ЗОНИ

 

Kакво е общoто между всички филъри, които сте използвали досега? Получава ли пациентът естетично подобрение и цялостно подмладяване на лицето с тях? Да, повечето хиалуронови пълнители имат този ефект. Но дали са били създадени с идеята, че лицето е всичко друго, но не и статично? TEOSYAL® RHA е първата еластична хиалуроновата киселина, специално разработена и посветена на естествената динамика на лицето. При разтягане и компресия TEOSYAL® RHA гелът се адаптира към средата, като запазва своята ефективност. Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период. Филърът се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по- естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. С TEOSYAL® RHA лицето е естествено динамично.

 

  • Нов, ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилната мрежа
  • Уникални еластични свойства на гела
  • Незабавна и дълготрайна ефикасност в динамичните зони на лицето

 

ДИНАМИЧНО ПОДМЛАДЯВАНЕ И БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ REDENSITY I – BEAUTY BOOSTER & RHA1 DYNAMIC HA

 

Комбинацията от бюти бустер и слабоомрежена хиалуронова киселина е нова концепция за уплътняване и биоревитализация на кожата, с мощен, дълготраен ефект. Посредством специфична комбинация от инжекционни техники, се постига уплътняване на дермата, превенция на признаците на стареене, изглаждане на повърхностните, динамични бръчки.

 

Процедурата е подходяща за следните зони:

 

  • Лице
  • Шия
  • Деколте

 

Резултатът е:

 

  • Придаване на блясък и оптимална хидратация 
  • Стягане и лифтинг ефект
  • Подобряване качеството на кожата 
  • Укрепване на дермата

 

Клиниката работи само със сертифицирани продукти от световни лидери в производството на филъри.

За всеки клиент се изготвя индивидуален план след консултация със специалист дерматолог.

 

iClinic – високотехнологичен център за дерматология, лазерни терапии и естетика.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: