iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

 

Красиви за празника с iClinic

 

Скъпи приятели,

Знаем, че времето никога не стига и особено преди празниците, когато трябва да се справите с  подаръците, приготовленията и всички детайли, за да бъде празника наистина незабравим. В суматохата нерядко собствения ви външен вид и блясък остават за последния момент.

Затова ние от iClinic ви предлагаме три изпитани процедури, които са бързи, приятни и ще ви дадат красота и блясък в празничната нощ. Ето ги и тях:

 

#1 Медицинско почистване и подмладяване на лице с Hydrafacial

 

Ако досега не сте изпробвали Hydrafacial 2.0, то все още не знаете какво значи кожата ви да бъде истински почистена, хидратирана и подмладена. Любимата процедура на милиони дами по света вече е още по-добра с персонализираните серуми на ZO skin health, които са насочени към чувствителни кожи или към кожи склонни към пигментации. В рамките на 40 минути заедно с нас ще преминете през aпаратни ексфолиация, екстракция, хидратация и регенерация, а кожата ви ще бъде истински бляскава и освежена.

 

#2 Радиочестотoтен лифтинг на лице и изглаждане на бръчки с Accent Prime

 

Една от любимите ни процедури е радиочестотния лифтинг с Accent Prime. Мощната патентована радиочестота изглажда бръчките буквално на момента, включително и издайническите бръчки на челото и около очите. Стяга и оформя контура на лицето, и дефинира линията на челюстта. Прибира отпускания в областта на брадичката и шията, а контактното охлаждане и механичния масаж допълват ефекта и правят преживяването още по-приятно. Има и дългосрочни ползи – синтеза на колаген в кожата остава повишен за следващите 4 до 6 месеца.

 

#3 Ензимен стимулиращ пилинг от ZO skin health

 

С радост ви споделяме, че една от най-популярните марки в Америка вече е на ваше разположение. Продуктите на д-р Зейн Обаджи се използват във всички елитни клиники по естетична медицина, а решенията които се предлагат, са персонализирани и с клинично доказани резултати.

Стимулиращият пилинг е задължителен за кожа, която е груба или с неравномерен тен, тъй като използва нова, уникална комбинация от ексфолиращи съставки за обновяване и съживяване на кожата. Без време за въстановяване, това е най-доброто, ориентирано към резултати лечение, което много от нашите пациенти търсят.

Процедурата е в 8 стъпки, които са различни за различните типове кожа и проблеми – мазна кожа или кожа с акне; старееща кожа; суха и дехидратирана кожа; пигментирана кожа; свръхчувствителна кожа. В рамките на 40-50 минути, ще може да се насладите на индивидуална и изключително приятна терапия.

 

Повече за Hydrafacial може да видите тук.

Повече за радиочестотния лифтинг с Accent Prime може да видите тук.

Повече за продуктите на ZO skin health може да прочетете тук.

 

iClinic Dermatology & Aesthetics

Най-модерните и напреднали инжекционни и лазерни технологии в услуга на Вашата красота и здраве.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: