iClinic – Дерматология | Лазери | Естетика – Велико Търново

След дълги години изследвания и практика, Allergan и бразилският естетичен хирург д-р Маурисио де Майо представиха на лекарите от цял свят начин за извършване на инжекции с хиалуронова киселина по рационален метод, съставен от кодове и уравнения. Тази система от кодове, използвана от правилно обучени инжектори, позволява да се постигнат резултати, които са едновременно дискретни и естествено изглеждащи, и отговарят на естетическите изисквания на нашите пациенти.

 

Можем ли да използваме цифри, букви и уравнения за постигане на красота?

 

„Кодове на красотата“ (MD Codes™) е техника, разработена в Бразилия, която нашумя в света на инжекциите с хиалуронова киселина заради страхотните резултати и индивидуалния подход към нуждите на всеки пациент.

 

Какво представляват MD Codes™?

 

Това са много точни насоки, които трябва да се следват при инжектиране на хиалуронова киселина от гамата Juvederm ™. Това е протокол, който отчита лицето като цяло. По цялото лице има близо сто конкретни точки на инжектиране. Всеки анатомичен регион се характеризира с буква и във всеки регион тази буква е придружена от номер, който дава реда, в който трябва да се адресира зоната.

 

В този протокол нищо не е оставено на случайността и за всяко място на инжектиране има:

  • Изискване за минимално количество продукт
  • Техника за прилагане на продукта
  • Дълбочина на инжектиране
  • Името на продукта, който трябва да се използва, избран от продуктовата гама Juvederm®. Голямата гама от гелове с хиалуронова киселина Juvederm® предлага различни плътности на гелове, създадени да отговарят на различните изисквания за консистенция, за да преструктурират лицето възможно най-естествено.

 

Протоколът се допълва от уравнения, които групират определени букви, придружени от числа. Различните уравнения отговарят на най-често срещаните емоционални искания на пациентите.Пациентите обикновено имат осем основни искания:

„По-млада“/”По-млад” : Ck1 + Ck2 + Ck3 + Ck4 + Tt1 + Tt2 + Tt3 + Lp1 + Lp1 + Lp3 + Lp3 + Lp2 + Lp5 + Lp6 + Lp7 + Jw1 + Jw4 + C1 + С2

„По-малко уморен на вид“, а предложеното уравнение е: E1 + E2 + E3 + T1 + T2 + Ck1 + Ck2 + Ck3 + Ck4 + Tt1 + Tt2 + Tt3 + G1 + G2 + O1 + O2 + O3 + SK

И така нататък за следните изисквания: „По-женствена / По-мъжки“, „По-фина“, „По-съблазнителна“, „По-малко тъжно изглеждаща“, „По-малко ядосана“, „По-малко строга“ В рамките на тази система се прилага различно уравнение за удовлетворяване на всяка от тези осем заявки.

 

Как могат да бъдат персонализирани MD Codes™?

 

За да се персонализира инжектирането, трябва да се вземат предвид структурните разлики на лицето при отделните половете, както и оригиналността и очарованието на всяко отделно лице.

MD Codes ™ не са единственото условие да постигнете желания резултат, но гарантират, че инжекциите ще се извършват по анатомично безопасен начин и с респект към естествената динамика на лицето.

„Магията“ на красотата, запазването и засилването на очарованието на лицето Ви, зависят основно от умението на практикуващия лекар (опит, знания, художествено око и лични предпочитания), а също и на качествата на пациента (присъщи и външни качества). Именно тази комбинация и взаимодействието лекар-пациент определят истинския успех на желаното разкрасяване.

Всяко лице има свой уникален чар и избраният от Вас лекар е длъжен да го разпознае, уважи и запази.

За повече информация или безплатна
консултация се свържете с нас:

София
Велико Търново
Вижте цените ни и повече контакти: